Els nostres espais

Les nostres instal·lacions són noves, i per tant compleixen amb totes les normatives vigents en la matèria, com és el cas del  Decret 282/2006, de 4 de juliol, pel qual es regulen el primer cicle de l'educació infantil i els requisits dels centres.

Tots els espais de la llar estan comunicats, són càlids i lluminosos. Han estat dissenyats per satisfer les necessitats d’higiene, alimentació i descans pròpies dels infants, alhora que estimulen el seu interès en descobrir i experimentar amb cada racó.

Per la nostre metodologia d’aprenentatge, la llar està distribuïda en diferents ambients que afavoreixen l’adquisició de diferents habilitats i destreses sempre a partir del joc i la manipulació de materials que hi ha a la disposició dels nens i nenes en tot moment.


Les joguines i els materials que hi ha a la llar tenen molta importància en el procés d'aprenentatge. per aquest motiu es tracten de joguines no discriminatòries. Abunden els materials quotidians (utensilis de cuina, pinces de la roba, teles,...), naturals (pinyes, pedres, fulles, ...) i reciclats (ampolles de plàstic, taps, capses, ...) per tal que els petits descobreixin elements del seu entorn.No hay comentarios:

Publicar un comentario